Moment...

Silicea kiezelgel hubner

500 ml (933911)
€ 13,95€ 13,25
Bestel:
Levertijd:
3-4dagen:

De natuur is een onuitputtelijke bron van producten die kunnen bijdragen tot uw gezondheid, welzijn en schoonheid. Een van die natuurtalenten is silicium. Dit spoorelement wordt aangetroffen in alle plantaardige en dierlijke weefsels waar nood is aan elasticiteit, flexibiliteit en stevigheid. Ook voor de mens kan dit nuttig zijn. Als kiezelzuur en in de vorm van een microdispersie biedt het talrijke positieve eigenschappen voor het menselijk lichaam. Dit is het geheim van de wereld van silicea!


Al meer dan 50 jaar op de markt in Europa.

Original silicea gel verschilt van vele andere siliciumproducten in pillen of capsules, omdat het kiezelzuur levert in een zuivere en krachtige vorm.

Andere siliciumproducten zijn meestal op basis van paardenstaart.

Original silicea gel is afgeleid van kwartskristallen (de zuiverste vorm van silicium) en is een vloeibare, 'colloïdale' bereiding waarin microscopische deeltjes silicium zo fijn in water gedispergeerd zijn, dat een gel ontstaat.

En omdat het menselijk lichaam een colloïdaal systeem is, wordt de Original silicea gel sneller en vollediger geabsorbeerd.

Original silicea gel is wereldwijd absoluut uniek:
• 100% natuurlijk
• Geen conserveringsmiddelen
• Geen stabilisatoren
• Niet-ggo
• Niet getest op dieren
• Geschikt voor diabetici
• Geschikt voor veganisten en vegetariërs


Samenstelling
Per 100 ml: water kiezelzuuranhydride (2,8 g).

Dosering
Eén maatschepje per dag, opgelost in een glas water of fruitsap, minimaal 1 uur voor of na de maaltijd. Na opening in de koelkast bewaren en binnen vier weken gebruiken.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.