Moment...

Glucosamine Alchemilla

90 tabletten (517892)
€ 29,34
Bestel:
Levertijd:
3-4dagen:

Glucosamine Alchemilla

Glucosamine Alchemilla is een zuiver natuurlijk middel met 100% plantaardige glucosamine. Het middel bevat de juiste hoeveelheid zuivere glucosamine per dag: 1500 mg. Dit helpt bij de aanmaak van kraakbeen tussen de gewrichten en de smering van de gewrichten zelf. Daarnaast bevat Glucosamine Alchemilla drie andere heilzame plantextracten die de gewrichten soepel en het kraakbeen gezond houden. Een sterke combinatie dus, waarmee u soepel blijft bewegen.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
Smering van de gewrichten en aanmaak van kraakbeen.
Soepele gewrichten en behoud van veerkracht.
Juiste dagdosering van 1500 mg zuivere glucosamine.
100% plantaardige glucosamine.
Geschikt voor vegetariërs en mensen met schaaldierallergie.
Soepele gewrichten.

Glucosamine wordt door het lichaam zelf aangemaakt, onder meer als bestanddeel voor gewrichtsvloeistof: het smeermiddel tussen de gewrichten. Daarnaast is het - als één van de bouwstoffen van kraakbeen - nauw betrokken bij de aanmaak van gezond kraakbeen. Naarmate we ouder worden kan de opbouw van het kraakbeen echter veranderen. Om de gewrichten soepel te houden, kan het nodig zijn het glucosaminegehalte aan te vullen.
Glucosaminie: 100% Plantaardig

Tot voor kort werd de glucosamine voor veelal verkregen uit afvalgrondstoffen van schaaldieren, zoals garnalen en krab. In Glucosamine Alchemilla van A.Vogel wordt op een unieke wijze 100% plantaardige glucosamine verwerkt in de goede concentratie van 1500 mg per dagdosering. De enige bron dus van glucosamine die niet verkregen is van schaaldieren, dus ook geschikt voor vegetariërs en mensen met een allergie voor schaaldieren!