Moment...

Vitamine C 1000

250 tabletten (980731)
€ 19,48
Bestel:
Levertijd:
onbekend:

Vitamine C (ascorbinezuur), een wateroplosbare vitamine, is in de eerste plaats belangrijk voor een goede ondersteuning van de weerstand. Daarnaast ondersteunt het gezonde botten, tanden en bloedvaten. Vitamine C is tevens een uitstekende antioxidant en helpt het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen spelen een rol bij verouderingsprocessen. Ook ondersteunt vitamine C de opname van ijzer. Vitamine C heeft veel functies in het lichaam. Eén van de belangrijkste is de vorming van collageen. Het collageen verbindt lichaamscellen met elkaar en houdt het lichaam stevig. Maar vooral is vitamine C bekend om de ondersteuning op het immuunsysteem en als weerstandsbooster. Aan deze vitamine C is een hoge dosering rozenbottels toegevoegd. De rozenbottel zit namelijk bomvol vitamine C; er is geen andere groente of fruit met zo’n grote hoeveelheid vitamine C. Bovendien wordt de vitamine C uit de bottel zeer goed opgenomen door de darmen zodat er niets van deze waardevolle stof verloren gaat. 

Dit product is glutenvrij en bevat geen gist, zuivelproducten, maïs, bijenwas, soja, rijst, smaak-/ kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Gebruiksadvies:
1 à 3 x daags 1 tablet tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen t/m de leeftijd van 5 jaar. Bij zwangerschap of lactatie in overleg met huisarts of uw gezondheidsadviseur.