Moment...

Echina mondhygiene

10 ml (330016)
€ 8,50
Bestel:
Levertijd:
3-4dagen:

Je mond is best wel een kwetsbaar orgaan. Dit is de grootste opening in je lichaam en is dus gemakkelijk toegankelijk voor allerlei ongunstige virussen en bacteriën. Er kunnen dan ook heel wat problemen optreden in de mond- en keelholte. Denk maar een aften, angina, koortslip, bloedend tandvlees, slechte adem, pijnlijke tong, ontstoken mondhoeken en ontstekingen van de mond en keelholte. Met Echina mondhygiëne kun je uiteenlopende klachten in en om de mond heel gericht bestrijden.

Echina mondhygiëne bevat echinacea, pepermunt, salie, tea tree en kruidnagel. Met het dopkwastje kan deze combinatie van etherische oliën direct op het probleemgebied worden aangestipt. Dit helpt bijvoorbeeld bij de verzorging van lipblaasjes, tongblaasjes en rode of witte plekjes in de mondholte. Echina mondhygiëne is dubbelactief omdat het enerzijds het immuunsysteem van de mondholte activeert en anderzijds ontsmettend, pijnstillend en bacterie- en schimmeldodend is.

Gebruiksadvies:
Echina mondhygiëne altijd eerst schudden voor het gebruik. Met het dopkwastje de koortslip of aften aanstippen. Deze behandeling mag je tot 8 keer per dag herhalen. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.