Moment...

B6, B12, Foliumzuur

60 zuigtabletten (400024)
€ 17,56
Bestel:
Levertijd:
3-4dagen:
B6 B12 FOLIUMZUUR
een sterk trio
 
Vitaminepreparaat
 
New Care B6 B12 Foliumzuur is een combinatie van drie vitaminen uit de groep B vitaminen die een gezamenlijke activiteit in het lichaam hebben. Hoewel bij een verhoogde behoefte aan één van de B vitaminen geldt dat het beter is om alle B vitaminen te supplementeren, geldt dit niet voor dit trio. Vitamine B6, B12 en foliumzuur hebben een synergetische invloed en zijn betrokken bij talrijke processen die zich in ons lichaam afspelen. Een aanvulling van dit trio B vitaminen heeft dan ook een brede activiteit.
Vitamine B6, B12 en foliumzuur ondersteunen het homocysteïnemetabolisme. Gezamenlijk dragen deze drie B vitaminen ook bij aan een heldere geest en zijn goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Daarnaast ondersteunt dit drietal het immuunsysteem en helpt bij vermoeidheid.

Vitamine B6 en vitamine B12 dragen bij tot een normale vorming van rode bloedcellen. Vitamine B6 en B12 zijn bovendien van belang voor het zenuwstelsel en ondersteunen het energieniveau.
Foliumzuur en vitamine B12 dragen bij aan de aanmaak van cellen en weefsels.
Foliumzuur ondersteunt de aanmaak van rode en witte bloedlichaampjes. Foliumzuur is bovendien belangrijk voor vrouwen met een kinderwens en draagt bij tot de groei van het ongeboren kind tijdens de zwangerschap.
 

Samenstelling per dagdosering (1 zuigtablet):

    ADH*
Vitamine B6, als pyridoxal-5-fosfaat 25 mg 1786%
Vitamine B12, als dibencozide 1500 ug 60000%
Foliumzuur 500 ug 250%

 

 

 


*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

B6 B12 Foliumzuur bevat geen gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Ingrediënten
Zoetstoffen: sorbitol en xylitol, vitaminen, smaakversterker: frambozenaroma, antiklontermiddelen: katoenzaadolie en magnesiumstearaat.
 
Voor een goede opname is New Care B6 B12 Foliumzuur bovendien gedoseerd in de vorm van een zuigtablet. Bij het ouder worden kan de opname van vitamine B12 via de maag veranderen. Door B12 te supplementeren in de vorm van een zuigtablet wordt de maag ontzien.
 
NZVT
New Care B6 B12 Foliumzuur voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Daarom is het logo van het NZVT op de voorzijde van de verpakking afgebeeld. Dit betekent dat New Care B6 B12 Foliumzuur met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.
 
Gebruik
1 x daags 1 zuigtablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd (’s middags of ’s avonds)
Tabletten onder de tong laten smelten.
 
Gebruik B6 B12 Foliumzuur niet:
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Dit voedingssupplement bevat zoetstof en dient niet te worden gebruikt door kinderen.
 
Dit product is een voedingssupplement.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Aanbevolen gebruik niet overschrijden.
 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2015