Moment...

New Nordic Skin Care Pigment Clear

60 tabletten (836850)
€ 26,70€ 23,50
Bestel:
Levertijd:
3-4dagen:

New Nordic Skin Care Pigment Clear

Normale huidpigmentatie van binnenuit
Pigment- en ouderdomsvlekken op de huid worden veroorzaakt door een teveel aan pigment. Er ontstaan vaak als eerste donkere bruine plekjes op de handen en het gezicht. De zon is hiervan vaak de oorzaak. De pigmentatie van de huid komt van binnenuit. Skin Care™ Pigment Clear is een huidverzorgende tablet die bijdraagt aan de essentiële functies in de lederhuid. In deze huidlaag bevinden zich de cellen die pigment produceren. Skin Care™ Pigment Clear is gebaseerd op Indiase kruisbessen en een gestandaardiseerd extract van granaatappel en natuurlijke astaxanthine. De tablet bevat zink dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt en tevens koper dat bijdraagt aan een normale huidpigmentatie. Deze tablet is een aanvulling op de dagelijkse schoonheidsroutine. De voedingsmiddelen in Skin Care™ Pigment Clear bereiken de diepste huidlagen van binnenuit.
Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.

Deze tablet is een aanvulling op de dagelijkse schoonheidsroutine. De voedingsmiddelen in Skin Care™ Pigment Clear bereiken de diepste huidlagen van binnenuit.

•    Huid verzorgend tablet voor een normale huidpigmentatie² van binnenuit.
•    Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid¹.
•    Unieke cosmetica

Beauty from the inside
De New Nordic Beauty from the inside reeks heeft als doel om je uiterlijk van binnenuit te verzorgen. Zoals je dit ook dagelijks doet met crèmes, maskers, oliën, shampoo et cetera! Deze moderne cosmetica werkt van binnenuit. Andere producten in deze lijn zijn: Hair Volume, Skin Care Collagen Filler en Skin Care Pigment Clear.

- Koper draagt bij aan een normale huid pigmentatie van binnenuit.
- Zink ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Samenstelling per dosering van 2 tabletten:  *RI

Extract van Indiase kruisbes 5:1 (Emblica Officinalis Gaertn.)  200 mg

Granaatappelextract (Punica granatum L.) gestandaardiseerd tot 40% ellaginezuur  200 mg

Algenextract (Haemotococcus pluvialis, Flotou.) gestandaardiseerd tot 2% astaxanthine  60  mg

Druivenpitextract gestandaardiseerd tot 40% OPC  40 mg

Peper (Piper nigrum L.) - 40% piperine   40 mg

Vitamine C  40 mg   50%

Niacine  15 mg   100%

Zink  10 mg  100%

Koper  1 mg  100%

*Referentie-inname

Ingredienten
Vulmiddel (microkristallijne cellulose), Extract van de Indiase kruisbes (Emblica officinalis Gaertn.), granaatappelextract (Punica Granatum, L.), algenextract , (Haematococcus pluvialis, Flotou), vitamine (L ascorbinezuur, nicotinamide), druivenpitextract (Vitis Vinifera L.), mineralen (zinkoxide, kopersulfaat), Vernet natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddel (siliciumdioxide), coating (hydroxypropylmethyl cellulose, magnesiumzouten van vetzuren, glycerine), zwarte-peperextract (Piper Nigrum L.)

Gebruik
2 tabletten per dag in te nemen met een glas water.

Let op: Vraag indien u zwanger bent, borstvoeding geeft, of aan allergieën leidt, voor gebruik advies aan een arts of voedingsdeskundige. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet te gebruiken indien de blisterverpakking (binnenste folie) verbroken is of als hiermee is geknoeid.

Fabrikant:
New Nordic Manufacturing,
Denemarken
Distributie en verkoop:
Oce Bio Nederland BV
Postbus 5085
NL-5004-EB Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.