Moment...

Fytostar SleepFit totaal maxi

€ 25,65€ 24,37
Bestel:
Levertijd:
3-4dagen:

SleepFit 3 in 1 slaapformule

Fytostar Sleepfit is een natuurlijk middel om lekker te slapen op basis van Hop, valeriaan,  slaapmutsje en melisse. Deze bijzondere combinatie maakt Fytostar Sleepfit een 3 in 1 slaapformule. Het is slaapopwekkend en bevorderd de slaapbereidheid,  heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie, om lekker te slapen. En draagt bij om uitgerust en fit wakker te worden.
Slaapmutsje en hop zijn er voor een rustig en ontspannen gevoel voor het slapen gaan. De valeriaan in Sleepfit helpt de slaapbereidheid te bevorderen. Melissa en Hop bevorderen de natuurlijke nachtrust om zo lekker te slapen en uitgerust wakker te worden.  s Ochtends start je de dag fit omdat de vitamine B12 je natuurlijke energie in het lichaam activeert.

Melatonine is een lichaamseigen stof met een belangrijke rol in het slaap - wakker ritme van ons lichaam. Zodra het donker wordt zorgt het er namelijk voor dat we slaperig worden. Een hoogwaardig supplement op basis van melatonine zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt en fit wakker wordt. Door de verrijking met diverse rustgevende kruiden zoals valeriaan, melisse, passiebloem en hop helpt SleepFit daarnaast ontspannen bij innerlijke onrust en bevordert het een natuurlijke gezonde slaap. De benodigde hoeveel melatonine bedraagt minimaal 1 mg per dag .

Over Fytostar
Fytostar voedingssupplementen beogen  bij te dragen aan de kwaliteit van leven. Daartoe ontwikkelen we uiteenlopende producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn met een eerlijke prijsstelling en die zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven. Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Fytostar ontwikkelt voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.

- Slaapopwekkend (1)
- Natuurlijke gezonde nachtrust  (1,2)
- Uitgerust & Fit wakker te worden  (3)
- Bevat o.a valeriaan (1)–slaapmutsje (2) - melisse(2,3) – hop (3)

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules

Melatonine
295 μg

Slaapmutsje
400 mg

Citroenmelisse

360 mg

Echte valeriaan
160 mg

Hop
160 mg

Wilde passiebloem
80 mg

L-tyrosine
80 mg

Vitamine B12
2,5 μg -100% referentie inname

Ingredienten
Extract van Eschscholzia californica (Slaapmutsje, bovengrondse delen), Extract van Melissa officinalis (Citroenmelisse, blad), omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose, Extract van Valeriana officinalis (Echte valeriaan, wortel), Extract van Humulus lupulus (Hop, vrouwelijke bloeiwijze), vulstof: Microkristallijne cellulose, L-tyrosine, Extract van Passiflora incarnata (Wilde passiebloem, bovengrondse delen), bevochtigingsmiddel: Magnesiumstearaat, antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Cyanocobalamine (Vitamine B12), Melatonine.

Gebruik
1 tot 2 capsules kort  ( max een half uur)  voor het slapen gaan innemen.
Maximale dagdosering 2 capsules.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die het centraal zenuwstelsel onderdrukken, zoals anti-depressiva en kalmerende middelen (slaapmiddelen). Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats (max 24 °C).

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.