Moment...

New Nordic Hair volume

€ 25,65€ 22,50
Bestel:
Levertijd:
3-4dagen:
Voor sterk, vol en gezond haar¹
Hair Volume™ is de tablet die je nodig hebt voor het behoud van een normale volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn momenten dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken. Iedereen heeft hier wel eens last van. De unieke combinatie van voedings- en haargroeifactoren in de tabletten ondersteunt en activeert de levensprocessen van de cellen van de haarzakjes. Het gezonde haar voelt sterk en vol aan en is stevig vastgehecht in de hoofdhuid.

De tablet bevat kruidenextracten, waaronder appelextract, rijk aan procyanidine B2 en de natuurlijke bouwstoffen biotine¹ en zink als een bijdrage tot normaal haar. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Door de hoge dosering en uitgedachte samenstelling in Hair Volume is er slechts 1 tablet per dag nodig. De producten van New Nordic hebben als doel het stimuleren van de eigen lichaamsfuncties.  

•    Voedt de haarwortel van binnenuit voor het behoud van een normale volle haargroei.
•    Complete samenstelling voor sterk, vol en gezond haar.
•    Slechts 1 tablet per dag.

Beauty from inside
De New Nordic Beauty from inside reeks heeft als doel om je uiterlijk van binnenuit te verzorgen. Zoals je dit ook dagelijks doet met crèmes, maskers, oliën, shampoo et cetera! Haar heeft voeding nodig. Een aantal van deze belangrijke voedingstoffen zitten in de Hair Volume capsule verwerkt zodat er van binnenuit wordt gezorgd voor de ondersteuning van gezond haar. Maar er zijn nog een aantal tips voor behoud van mooi en gezond haar:

1. Borstel je haar niet te hard en lang om minder snel gespleten punten te krijgen.

2. Vermeng je shampoo met water.

3. Nat haar is breekbaarder dan droog haar. Borstel of kam dus pas als het een beetje opgedroogd is. Alleen krullen of stug haar kun je beter borstelen als het nog nat is.

4. Wees voorzichtig met de hitte van de föhn, stijl- of krultang. Laat je haar eerst door de lucht opdrogen en breng van te voren een speciaal haarproduct aan dat tegen de hitte beschermd.

5. Gebruik niet teveel gel en lak.

Kruiden, aminozuren, vitaminen en mineralen

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet
*RI

Appelextract (Malus domestica Borkh.) 5:1

300 mgGierstextract, zaad (Panicum miliaceum L.) 5:1

250 mgPaardenstaartextract (Equisetum arvense L.)

200 mgL-Cysteïne

60 mgL-Methionine

50 mgPantotheenzuur

30 mg

500%

Zink

0,475 mg

500%

Biotine

66 mg

100%

Koper

1 mg

100%

Venkelolie (Foeniculum vulgare Mill.)

6 mgNiacin

10,7 mg

67%

*Referentie-inname

Ingredienten:
Vulmiddel (microkristallijne cellulose), appelextract (Malus domestica Borkh.), gierstextract, zaad (Panicum miliaceum L.), paardenstaartextract (Equisetum arvense L.), L-Cysteine, L-Methionine, vitaminen (calcium pantothenaat, D-biotine), coatingmiddel (magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose), mineralen (zinkoxide, kopersulfaat), stabilisator (vernet natriumcarboxymethylcellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Bevat geen allergenen

Gebruik:
1 tablet per dag met water bij een maaltijd innemen.

Waarschuwing: Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Niet gebruiken als de blisterverpakking kapot is of als er mee geknoeid is.

Fabrikant:
New Nordic Manufacturing,
Denemarken
Distributie en verkoop:
OCE BIO NEDERLAND BV
Postbus 5085
NL-5004-EB Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.