Moment...

New Nordic Red oil

60 capsules (885578)
€ 41,10€ 32,50
Bestel:
Levertijd:
3-4dagen:

New Nordic Red Oil      
Pure krillolie – rijk aan omega-3

Hoge concentratie pure krillolie – rijk aan omega-3
Red Oil™ van New Nordic bevat gemakkelijk op te nemen Omega 3 Krillolie van een milieuverantwoordelijke Noorse krill-vangstbedrijf. Krillolie is een rijke bron van EPA en DHA, die bijdragen aan de normale functie van uw hart¹en bloeddruk.

In tegenstelling tot visolie, bestaan Omega-3 vetzuren van krill uit fosfolipiden die oplosbaar zijn in water en veel gemakkelijker opgenomen worden in de cellen van het lichaam dan visolie. De water oplosbare vorm van fosfolipiden zorgt ervoor dat de olie snel in de maag wordt opgelost waardoor ‘vis’ oprispingen worden voorkomen. De krillolie bevat de antioxidant astaxanthine die voorkomt dat de olie ranzig wordt en zorgt dat de olie lange tijd vers blijft. Red Oil is geproduceerd volgens een nieuwe technologie voor het maken van capsules die de capsule volledig reukvrij maakt.

Red Oil wordt aanbevolen voor het nastreven van een gezond hart en een gezonde bloedsomloop en het behoud van een normale bloeddruk. Red Oil™ bevat veel EPA en DHA vetzuren¹ die bijdragen tot een normale gehalte van triglyceride (vet) in het bloed. Goed voor Hart en Bloedvaten
•    Hoge concentratie, zuivere krillolie, rijk aan omega-3
•    Slechts 1 capsule per dag

Over krill
Krill wordt geoogst in de zeeën rondom Antarctica waar de wateren het koudst en het zuiverst zijn. Deze wateren worden veel minder beïnvloed door landbouw en industrie dan andere wateren in de wereld. Daarom wordt de antarctische oceaan beschouwd als de zuiverste van alle oceanen. Krill van Antarctica is een zuiver en natuurlijk product.

Krill is een rijke bron van omega 3-vetzuren. Krill wordt geoogst in de zeeën rondom Antarctica waar de wateren het koudst en het zuiverst zijn. Deze wateren worden veel minder beïnvloed door landbouw en industrie dan andere wateren in de wereld. Daarom wordt de Antarctische Oceaan beschouwd als de zuiverste van alle oceanen. Krill van Antarctica is een zuiver en natuurlijk product.

Het half-doorzichtige garnaalachtige diertje krill voedt zich met plankton en omega-3 rijke algen. In algen zitten de omega-3 vetzuren in de vorm van ALA (alfalinoleenzuur). Krill zet ALA weer om in EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). De meeste vissen eten krill en worden op die manier gevoed met EPA en DHA. Het is dus eigenlijk vanwege krill, dat vis eten gezond is voor ons!


¹Het nuttig effect wordt bereikt door een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
²Het nuttig effect wordt bereikt door een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Vetzurenpreparaat

Omega 3 krillolie capsules zijn rijk aan gemakkelijk op te nemen EPA en DHA vetzuren, die bijdragen tot een gezond hart en een gezonde bloedsomloop. Ze ondersteunen een normale bloeddruk.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Fosfolipiden, waarvan 60% omega-3 fosfolipiden  200 mg

Omega 3 vetzuren (50% EPA, 28% DHA), 22% andere vetzuren)  115 mg

Antioxidant: Astaxanthine  25 mcg

Ingredienten
KRILL OLIE (Euphausia superba Dana), VISGELATINE, water

Vrij van zout, suiker, gist, gluten, zuivelproducten en soja.

Gebruik
1 Capsule per dag bij de maaltijd met een glas water.

Waarschuwing: vóór gebruik een arts raadplegen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt. Waarschuwingen: niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Het product buiten bereik van kinderen houden. Bevat schaaldieren. Niet gebruiken als u hiervoor allergisch bent.

Fabrikant:
New Nordic Manufacturing,
Denemarken
Distributie en verkoop:
OCE BIO NEDERLAND BV
Postbus 5085
NL-5004-EB Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.