Moment...

New Nordic Active liver

30 tabletten (829908a)
€ 26,70€ 23,50
Bestel:
Levertijd:
3-4dagen:
New Nordic Active Liver  
Leverfunctie en vetstofwisseling¹

Leverfunctie, vetstofwisseling¹ en afslanken2
Complete kruidencombinatie van artisjok, kurkuma, melkdistel en zwarte peper
Active Liver™ kan uw lever helpen ondersteunen als u een ‘vet leven’ leidt. De lever is het grootste interne orgaan in het menselijk lichaam en ondersteunt de reiniging van het lichaam. De tablet bevat een complete en unieke kruidenextractcombinatie voor de leverfunctie en stofwisseling¹.
De kruidenextracten van melkdistel, artisjok2, kurkuma en zwarte peper zijn aangevuld met de vitamine choline. Van de dagelijkse ‘levervitamine’ Active Liver hoeft u slechts 1 tablet per dag in te nemen.

Choline¹ draagt bij aan de instandhouding van de een normale leverfunctie en de natuurlijke extracten van melkdistel en artisjok ondersteunen de lever- en galfunctie. Daarnaast zorgt het gehalte aan kurkuma² voor het behoud van een normale leverfunctie en vet- stofwisseling.
De artisjok in Active liver draagt bij aan gewichtsbeheersing. Het ondersteunt de reinigende werking van de lever en stimuleert het afslanken.

Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.


•    Draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie¹.
•    Ondersteunt het afslankproces
•    Slechts 1 tablet per dag.

Over melkdistel
New Nordic supplementen worden in Zweden vervaardigd met hoge kwaliteit kruidenextracten en de modernste technologie. De tablet van Active Liver bevat melkdistel. Melkdistel vindt zijn oorsprong in het Middellandse Zeegebied. Melkdistel wordt al duizenden jaren gebruikt als levertonicum op basis van kruiden. De bladeren van melkdistel kunnen rauw worden gegeten in salades, terwijl de stengels, wortels en bloemen worden gekookt. De zaden worden gebruikt als koffiesurrogaat. In deze tablet zijn de zaden geselecteerd, gedroogd en geëxtraheerd, zodat de heilzame plantendelen worden behouden. Dit biedt garantie voor een hoge gestandaardiseerde kwaliteit.- Leverfunctie, vetstofwisseling en afslanken.

Kruidenpreparaat

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet

Melkdistelextract (Silybum marianum L.)
gestandaardiseerd tot 80% mariadistel  250 mg

Artisjokextract (Cynara scolymus L.)
13,5:1 overeenkomend met 2997 mg kruid  222 mg

Kurkumaextract (Curcuma longa L.)
10:1 overeenkomend met 1500 mg wortel  150 mg

Zwarte peper (Piper nigrum L.)
40% piperine  10 mg

Choline  85 mg

Ingredienten
Vulmiddel (microkristallijne cellulose), melkdistelextract (Silybum marianum L.), artisjokextract (Cynara scolymus L.), kurkuma-extract (Curcuma longa L.), choline, coatingmiddel (plantaardig magnesiumstearaat, hydroxypropylmethylcellulose, arabische gom, talk, glycerol), stabilisator (vernet natriumcarboxymethylcellulose), zwarte peper (Piper nigrum L.) antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Bevat geen allergenen

Gebruik
1 tablet per dag met een glas water bij een maaltijd.

Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is.

Fabrikant:
New Nordic Manufacturing,
Denemarken
Distributie en verkoop:
Oce Bio Nederland BV
Postbus 5085
NL-5004-EB Tilburg

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.