Moment...

Laatste blogs


Topproduct in ons assortiment: Groenlipmossel Plus

Een product waar je steeds meer over hoort en ziet is de Groenlipmossel.
De Groenlipmossel is een uniek product met unieke eigenschappen die wereldwijd bekend zijn.
Uiteraard is de Groenlipmossel ook niet meer weg te denken uit ons assortiment en heeft hij zich ruimschoots bewezen.


Wat is Groenlipmossel?

De Groenlipmossel wordt ook wel Perna canaliculus, Nieuw-Zeelandse mossel, Seatone greenshell mussel, half shell mossel, kuku of kutai genoemd. De schelp van de Groenlipmossel is overwegend bruin met voornamelijk aan de onderste rand groen, wat ook direct de naam verklaart.
Deze mossel is uniek omdat hij alleen voor komt in extreem schone wateren. Deze zijn te vinden in Marlborough Sounds in Nieuw-Zeeland. Deze plek is de enige plek waar de mossels kunnen overleven. Het is daarom onmogelijk ze elders te kweken, zelfs niet in een aquarium. De Marlborough Sounds zijn dan ook beschermd en er wordt streng toezicht gehouden op de lokale vervuiling van het water. Uit de Groenlipmossel kan met geavanceerde technieken een lipidenextract worden gewonnen dat wordt gebruik in tal van producten.

Bekendheid van de Groenlipmossel

De werking van Groenlipmossel is pas vrij recent ontdekt en reist langzaam de wereld rond. Sinds enkele jaren wordt er veel onderzoek gedaan.  Groenlipmossel bevat voor meer dan de helft vrije vetzuren en daarnaast bevat het ook triglyceriden, sterolen, sterolesters en fosfolipiden. Wetenschappers hebben ontdekt dat Groenlipmossel drie unieke omega-3-vetzuren bevat. De werking van omega-3-vetzuren is ons al langer bekend.

Onze Groenlipmossel

Groenlipmossel Plus is een uitgebreide formule die naast de bekende Groenlipmossel nog meer werkzame stoffen bevat zoals Glucosamine, Chondroïtine, MSM , Collageen type 2 en Curcuma Longa extract en Mangaan.

  • Van Mangaan is bekend dat het goed is voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen (in de gewrichten) en is van belang voor de normale vorming van bindweefsel in kraakbeen en botten.Groenlipmossel Plus
120 tabletten (680017)
€ 48,93
Meer info
Bestel: