Klantenbeoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

Complexpreparaten

Complexpreparaten combineren het beste van vitamines, mineralen en aminozuren met kruiden en/of plantenextracten. Deze unieke combinaties hebben elk hun eigen uitwerking op het lichaam met een gezamelijk doel. Elk onderdeel van een preparaat heeft weer een eigen functie die het uiteindelijke doel van het supplement ondersteunt. Zo werken alle onderdelen van de complexe preparaten samen en/of versterken elkaar. Bijkomend voordeel van de complexpreparaten zijn dat deze producten helpen voorkomen dat je veel enkelvoudige producten tegelijkertijd moet gebruiken. Tevens heb je met deze complex preparaten meteen exact de functionele dosering van de diverse ingredienten. Een mooi voorbeeld van een complex is het combineren van vitamine D en K. Vitamine D en vitamine K zijn beide relevant voor behoud van sterke botten en zo is er een productcomplex wat zowel Vitamine D als vitamine K bevat. 

Lees meer...

Filter
Filter op
{{::filter.name}}
Filters
{{:: card.shopReview.reaction }}
{{:: card.shopReview.customerName }} uit {{:: card.shopReview.customerCity }}

Complexpreparaten

Complexpreparaten combineren het beste van vitamines, mineralen en aminozuren metkruiden en/of plantenextracten. Deze unieke combinaties hebben elk hun eigen uitwerking op het lichaam. Elk onderdeel van een preparaat heeft weer een eigen functie die het uiteindelijke doel van het supplement ondersteunt. Zo werken alle onderdelen van de complexe preparaten samen. 

OrthoVitaal heeft een divers assortiment aan gezondheid bevorderende complexpreparaten. Allen met een eigen unieke werking.