Klantenbeoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

Glucosamine, Chondroïtine, MSM

Glucosamine wordt gewonnen uit schaaldieren en wordt bijna altijd gecombineerd met chondroïtine. MSM (methylsulfonylmethaan) is organisch gebonden zwavel. In deze vorm wordt de stof teruggevonden in vrijwel alle levende organismen. Zwavel komt veel voor in voeding, maar dit wordt aanzienlijk minder na verhitting van producten. 

Glucosamine en chondroïtine zijn populair bij de oudere mens, maar wordt ook preventief gebruikt. Bij gebruik van supplementen met Glucosamine en chondroïtine zal het vaak even duren voordat er verschil opgemerkt wordt. Gemiddeld duurt het één à twee maanden voordat er verschil gemerkt wordt.

Lees meer...

Filter
Filter op
{{::filter.name}}
Filters
{{:: card.shopReview.reaction }}
{{:: card.shopReview.customerName }} uit {{:: card.shopReview.customerCity }}

Wat is Glucosamine?

Glucosamine is een stof die van nature voorkomt in het menselijk lichaam. Het komt voor in vrijwel alle weefsels. Glucosamine is een veel gebruikt supplement bij oudere mensen. Schaaldieren worden veelal gebruikt als bron voor de glucosamine die gebruikt wordt in voedingssupplementen.

Wat is Chondroïtine?

Chondroïtine is, net als glucosamine, een belangrijk bestanddeel van ons lichaam. Wanneer iemand begint met het slikken van chondroïtine, zal het even duren voordat er verschil opgemerkt wordt. Gemiddeld duurt het één à twee maanden voordat er verschil gemerkt wordt.

Wat is MSM?

MSM (methylsulfonylmethaan) is organisch gebonden zwavel. Dit is een biologisch actieve vorm van zwavel. In deze vorm wordt de stof teruggevonden in vrijwel alle levende organismen. Zwavel maakt ook deel uit van twee aminozuren die zwavelhoudend zijn, dit is het essentiële aminozuur methionine en het semi essentiële aminozuur cysteïne. MSM is een stof met diverse werkingen, omdat zwavel zo’n belangrijke stof is in het menselijk lichaam. Zwavel komt veel voor in voeding, maar dit wordt aanzienlijk minder na verhitting van producten. Voorbeelden van bronnen zijn vers groente en fruit.

Glucosamine, Chondroïtine en MSM kopen bij OrthoVitaal

Een combinatie preparaat van Glucosamine, Chondroïtine en MSM wordt bij OrthoVitaal aangeboden omdat de combinatie van deze producten een versterkende werking heeft. De producten kunnen ook preventief gebruik worden. Zie hierboven de producten, zoals aangeboden door OrthoVitaal.