Klantenbeoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

Greens

Greens is een verzamelnaam voor ingrediënten die voortkomen uit belangrijke plantendelen. Denk hierbij aan fruit, groente, groene alg, vezels en kruiden. De Greens kunnen op velerlei manieren ingezet worden. Zo kunnen ze onder meer gebruikt worden ter ondersteuning van de dagelijkse voedingsinname.

In Nederland behaalt slechts 16% van de bevolking de behoefte (250g per dag) aan groente en 13% de dagelijkse behoefte (2 stuks fruit per dag) fruit (bron-voedselconsumptie peiling RIVM). Greens kunnen een belangrijke bijdrage leveren. 

Filter
Filter op
{{::filter.name}}
Filters
{{:: card.shopReview.reaction }}
{{:: card.shopReview.customerName }} uit {{:: card.shopReview.customerCity }}

Wat zijn Greens?

Greens is een voedingssupplement, in de vorm van poeder, op basis van een grote hoeveelheid aantal producten die veel (goede) voedingsstoffen leveren. Denk hierbij aan fruit, groente, groene alg, vezels en kruiden. De Greens kunnen op diverse manieren ingezet worden. Zo kunnen ze gebruikt worden als een dagelijkse boost en ondersteuning van de voedingsinname, kunnen ze gebruikt worden als herstel na een zware dag en ook worden ze gebruikt in ontgiftings programma’s door de lever een boost te geven.

Waarom Greens?

In Nederland behaalt slechts 16% van de bevolking de behoefte (250g per dag) aan groente en 13% de dagelijkse behoefte (2 stuks fruit per dag) aan fruit (bron-voedselconsumptie peiling RIVM). Greens kunnen een belangrijke bijdrage leveren. Eén schep Greens bevat de vitamines, mineralen en spoorelementen van maar liefst 5 porties groenten en fruit. Hiermee kom je gemakkelijk aan jouw dagelijkse behoefte. Naast deze voedingsstoffen bevatten de Greens ook nog eens Spirulina en Chlorella. Deze twee algen, die gekweekt en gewonnen worden in Azië en Noord Amerika, zitten wederom boordevol vitamines en mineralen. Daarnaast bevatten deze algen erg veel eiwitten en essentiële vetzuren. Verder zijn er nog kruiden als Gember en groene thee toegevoegd. Ten slotte bevatten de Greens ook veel vezels, die een goede invloed hebben op de darmwerking en darmflora.

Gebruik van Greens

Greens kunnen op diverse manieren gebruikt worden. De bekendste, en meest voorkomende manier, is door een schepje greens toe te voegen aan een smoothie. Echter, door de samenstelling van de Greens en de toevoeging van een beetje natuurlijke zoetstof (Stevia), heeft het een licht zoete smaak en is deze goed drinkbaar in een glas water. In de winter wordt de Greens ook vaak als thee gedronken. Ben je echt creatief, dan kan je er zelfs een groente omelet of een groente pannenkoek mee maken. De smaak blijft goed en maakt het extra gezond!

Greens kopen bij OrthoVitaal

Greens zijn bij OrthoVitaal te koop in twee varianten, namelijk de normale Greens en de GreensWhey variant. Bij de GreensWhey is er Whey proteïne poeder toegevoegd aan de Greens, om hier een nog eiwitrijkere Greens variant van te maken. Deze wordt in een glas water, of in een smoothie, romiger dan de normale Greens.