Klantenbeoordeling: {{::vm.siteScore | number : 1 }}

OrthoVitaal - Natuurlijk Optimaal

Gezond en vitaal ouder worden: daar staat OrthoVitaal voor. Met ruim 40 jaar ervaring met de productie, ontwikkeling en distributie van hoogwaardige vitamines en voedingssupplementen, willen we iedereen een zo gezond en vitaal mogelijk leven laten leiden. Wij bieden een volwaardig assortiment orthomoleculaire producten en stellen de klant centraal. Ons team biedt een persoonlijke service aan elke klant: van therapeut tot natuurwinkel en van consument tot groothandel. En omdat wij zelf produceren, ben je verzekerd van maximale controle, kwaliteit én een scherpe prijs.

Sinds 1 september 2019 is OrthoVitaal onderdeel van Fittergy Group, een organisatie gespecialiseerd in levensstijl, gezondheid, vitamines en voedingssupplementen. Onze uitgebreide kennis over de samenstelling en toepassing van onze producten delen wij in de vorm van educatie en informatie met gezondheidsprofessionals. 

Naast de orthomolecualire producten van OrthoVitaal bieden we ook de supplementenlijnen van FIttergy Supplements en B12 Vitamins aan.

Meer dan 40 jaar ervaring

OrthoVitaal heeft ruim 40 jaar ervaring met de productie en ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen

Breed therapeutisch assortiment

OrthoVitaal heeft een compleet en volwaardig assortiment voor zowel de therapeut, groothandel en consument. 

Eigen Productiefaciliteit

Doordat we zelf produceren, ben je verzekerd van een hoge kwaliteit én een scherpe prijs!  

Meer dan 40 jaar ervaring

OrthoVitaal heeft ruim 40 jaar ervaring met de productie en formulering, ontwikkeling en distributie van hoogwaardige voedingssupplementen. Hierdoor hebben we een lange staat van dienst ten aanzien van de samenwerking met zorgprofessionals én consumenten die gebruik maken van orthomoleculair gedoseerde supplementen.

Breed therapeutisch assortiment

Belangrijk voor de professionele praktijk en advieswinkel is de aanwezigheid van een volledig therapeutisch assortiment. OrthoVitaal is één van de eerste merken geweest met een compleet en volwaardig assortiment voor zowel de therapeut, groothandel als de consument.

Thans is het merk OrthoVitaal met een vernieuwde uitstraling nieuw leven ‘ingeblazen’ met een verbetering ten aanzien van ingrédiënten, formules én doseringen van bestaande bestsellers en de ontwikkeling van mooie nieuwe eigentijdse producten. Op deze manier vormt OrthoVitaal een prima basis voor de moderne orthomoleculaire en/of natuurgeneeskundige praktijk.

Eigen Productiefaciliteit

Sinds 1 september 2019 is OrthoVitaal onderdeel van Fittergy Group, een organisatie gespecialiseerd in levensstijl, gezondheid, vitamines en voedingssupplementen.

Fittergy Production is onderdeel van Fittergy Group, waardoor alles in huis kan worden geproduceerd. Zo zijn we elke dag weer op zoek naar de beste ingrediënten waarbij steeds meer verbeteringen mogelijk zijn ten aanzien van specifieke ingrediënten, speciale vegan duurzame capsules en nieuwe vul- en hulpstoffen, dan wel het volledig overbodig maken hiervan ('clean label').

Door het hebben van een eigen productiefaciliteit ben je verzekerd van een constante hoge kwaliteit én - door het ontbreken van een schakel in de ontwikkeling - een scherpe prijs! Neem hieronder een kijkje in onze productfaciliteit. 

{{:: vm.posterText}}

/