Welkom bij de persoonlijkste online-drogist van Nederland! Persoonlijk advies voor jou!

 

Orthovitaal als autoriteit
Orthovitaal is al bijna 40 jaar een autoriteit op het gebied van vitamines en voedingssupplementen, zowel in Nederland als daarbuiten.
Onze persoonlijke aanpak onderscheidt ons van onze concurrentie. Wij zitten iedere dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Met kennis op het gebied van voedingssupplementen, vitamines, levensstijl en drogisterijproducten zoeken ze samen met je naar een passend advies of product.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, maar met een scherpe prijs. Wij bieden alleen het beste en zijn op de hoogte van alle eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.
Bekijk op onze website onze producten, onze aanbiedingen en onze blogs over levensstijl, gezondheid, vitamines en voedingssupplementen.

Wie ben ik? Even voorstellen!
Hallo! Ik ben Evelien en sinds september 2015 met veel plezier werkzaam bij Orthovitaal. Door mijn opleiding in de fysiotherapie, Chinese geneeskunde (TCM) en sinds 2017 ook als drogist, heb ik de nodige kennis opgedaan over gezondheid en het menselijk lichaam. Daarnaast heb ik mijn kennis vergroot door de afgelopen jaren goed te luisteren naar onze klanten en veel te lezen over vitamines, mineralen, voedingssupplementen en drogisterijartikelen. Ik ben verantwoordelijk voor het verwerken van de orders, zowel via mail als telefonisch, en ik zorg er voor dat de bestellingen snel maar zorgvuldig de deur uit gaan. Ook hou ik me graag bezig het geven van advies, de sociale media en het schrijven van de blogs die op onze website gepubliceerd worden.

Sinds 1 september 2019 is Orthovitaal onderdeel van EHF Nutrition BV dat opereert onder de naam Fittergy Group, een organisatie gespecialiseerd in levensstijl, gezondheid, vitamines en voedingssupplementen die worden verkocht via Fittergy Coaches, Therapeuten en een aantal webshops - waaronder Orthovitaal.nl. 


Tot ziens bij Orthovitaal!
Evelien

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op: +31 (0) 85 0867950.

Liever mailen? Stel dan je vraag via onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Er ging iets mis met het versturen van uw bericht. Probeer het later opnieuw of neem op een andere manier contact op.
Uw bericht is verzonder, er wordt contact met u opgenomen.
Controlleer de gemarkeerde velden.

Naam*

Telefoon*

E-mail*

Bericht*