Moment...

Welkom bij de persoonlijkste online-drogist van Nederland! Persoonlijk advies voor jou!


Orthovitaal als autoriteit

Orthovitaal is al bijna 40 jaar een autoriteit op het gebied van vitamines en voedingssupplementen, zowel in Nederland als daarbuiten.
Onze persoonlijke aanpak onderscheidt ons van onze concurrentie. Evelien en Henk zitten iedere dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Met kennis op het gebied van voedingssupplementen, vitamines, levensstijl en drogisterijproducten zoeken ze samen met je naar een passend advies of product.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit maar met een scherpe prijs. Wij bieden alleen het beste en zijn op de hoogte van alle eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.
Bekijk op onze website onze producten, onze aanbiedingen en onze blogs over levensstijl, gezondheid, vitamines en voedingssupplementen.

Wie zijn wij? Even voorstellen!

Ik ben Henk en ben sinds 2013 directeur/eigenaar van Orthovitaal.
Vanaf 1994 ben ik werkzaam in het wereldje van voedings-en vitaminesupplementen en heb veel kennis en ervaring mogen opdoen op dit vakgebied. Begonnen als inkoopmanager bij een multi-national besloot ik zo´n 20 jaar geleden de stoute schoenen aan te trekken en zelfstandig te worden. Samen met mijn enthousiaste collega´s staan we dagelijks klanten te woord en proberen deze met onze gezamenlijke kennis van goed advies te voorzien.
Elke dag opnieuw is voor ons een prettige uitdaging.


Hallo! Ik ben Evelien en sinds september 2015 met veel plezier werkzaam bij Orthovitaal.

Door mijn opleiding in de fysiotherapie, Chinese geneeskunde (TCM) en sinds 2017 ook als drogist, heb ik de nodige kennis op gedaan over gezondheid en het menselijk lichaam. Daarnaast heb ik mijn kennis vergroot door de afgelopen jaren goed te luisteren naar onze klanten en veel te lezen over vitamines, mineralen, voedingssupplementen en drogisterijartikelen. Ik ben verantwoordelijk voor het verwerken van de orders, zowel via mail als telefonisch, en ik zorg er voor dat de bestellingen snel maar zorgvuldig de deur uit gaan. Ook hou ik me graag bezig het geven van advies, de sociale media en het schrijven van de blogs die op onze website gepubliceerd worden.


Tot ziens bij Orthovitaal!
Henk en Evelien
Henk en Evelien zijn van maandag t/m zaterdag van 08:30 tot 19:00 uur telefonisch bereikbaar op: 033-2474390.
Liever chatten? Dit kan via onze website of stel je vraag via onderstaand formulier.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.